Barometern anordnar galakväll

Boka in lördagen 5 november.
Då blir det en riktig galakväll med mingel, mat, underhållning och prisutdelningar.
Barometerns Fotbollsgala slår upp portarna.
Nyheter • Publicerad 6 april 2011
Foto: Anders Johansson
Foto: 

Under vintern har det här på Barometern planerats och skissats på alla möjliga lösningar.

Nu är det äntligen klart.

Barometerns Fotbollsgala äger rum på Guldfågeln Arena lördagen 5 november.

– Det känns väldigt kul att kunna ge något extra tillbaka till den lokala fotbollsrörelsen. Vi har i många år satsat hårt på lokalfotbollen i tidningen och via bloggar – nu får vi också ett slags avslut på säsongen där vi kan umgås och hylla de som gjort årets bästa insatser, säger Barometerns krönikör Jörgen Ström som tillsammans med reportern och fotbollsbloggaren David Winberg är initiativtagare till galan.

Det kommer att bli en riktig festkväll i den stora loungen på Guldfågeln Arena. Alla tänkbara galaattribut kommer finnas där – röd matta, fotografer, bubbel, trerätters middag, konferencier, liveband, storbildsskärmar, prisutdelningar och efterfest.

Totalt kommer nio priser att delas ut under kvällen. Under årets säsong kommer Barometern successivt att namnge de nominerade i varje klass. Alla som blir nominerade till pris kommer att bjudas in av Barometern.

– Det blir intressant att se vilka som levererar ute på planerna i år, den här säsongen blir givetvis extra intressant att följa med tanke på vår avslutning med galan, säger David Winberg.

Fotbollsgalan kommer att vara öppen för alla som vill vara med och festa och fira de lokala fotbollshjältarna.

– Alla får komma, naturligtvis. 1 augusti släpper vi biljetterna och vi räknar med att det blir ett stort tryck efter dem. Det kommer att bli en riktig festkväll på Guldfågeln Arena, säger Emelie Lund som är marknadsansvarig på Barometern och tillsammans med marknadsföraren Anna Bjurström kommer att sköta mycket av det praktiska kring evenemanget.

I första läget kommer 270 biljetter finnas till försäljning. Det kan släppas fler om trycket skulle bli hårt.

Barometern

När: Lördagen 5 november 2011 klockan 18.00.

Var: Guldfågeln Arena.

Biljetter: Biljetter kommer släppas till försäljning i Barometerns reception från 1 augusti. Det blir även möjligt att ringa och reservera biljetter från samma datum.

Vem får komma: Alla som vill får köpa biljett, åldersgränsen är dock 18 år. Alla som är nominerade till pris bjuds på biljetten av Barometern.

Vad får man: Entré, fördrink, trerätters meny med dryck, prisutdelning och underhållning med konferencier. Vid galans slut blir det efterfest i loungen.

Priserna: Totalt kommer nio priser att delas ut under kvällen. Barometerns jury utser och bjuder in tre kandidater till sex av priserna. Vinnarna offentliggörs vid galan. Övriga tre priser kommer att ha redan utsedda vinnare – dessa bjuds också in.

Priskategorier: Årets spelare (dam och herr). Årets skyttekung, Årets skyttedrottning, Årets tränare, Årets förening, Årets domare, Årets profil samt Barometerns hederspris för särskilt förtjänstfulla insatser inom lokalfotbollen.

Juryn: Vinnarna utses av David Winberg och Jörgen Ström från Barometern samt ytterligare en jurymedlem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.