Annons

VC-tävlingen i Ulricehamn flyttas

Längdskidor • Publicerad 3 juli 2020
Den regerande världscupvinnaren i sprint, Linn Svahn, kan se fram emot tävlingar i Ulricehamn i januari. Arkivbild.
Den regerande världscupvinnaren i sprint, Linn Svahn, kan se fram emot tävlingar i Ulricehamn i januari. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Internationella skidförbundet (Fis) har flyttat världscuptävlingen i sprint i Ulricehamn till 16-17 januari 2021, i stället för 6-7 februari som först var tanken.

Därmed krockar den inte med SM-veckan i Borås 3-7 februari.

Annons

Ulricehamn har tidigare gett klartecken till Fis om att stå kvar som arrangör även om tävlingarna inte skulle kunna genomföras med publik, på grund av coronapandemin.

Världscupkalendern, som senast uppdaterades den 1 juli, ser fortfarande ut ungefär som den brukar, trots osäkerheten kring pandemin. Bland annat finns Tour de Ski med tävlingar i Italien och Schweiz kvar på programmet. Kalendern kan dock komma att justeras ytterligare, skriver Fis.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons