Annons

Tre SHL-spelare stängs av

Ishockey • Publicerad 11 oktober 2020
Linköpings Mikael Frycklund stängs av i fem SHL-matcher för sin tackling bakifrån i lördagens match mot Leksand. Arkivbild.
Linköpings Mikael Frycklund stängs av i fem SHL-matcher för sin tackling bakifrån i lördagens match mot Leksand. Arkivbild.Foto: Anders Bjurö/TT

Linköpings Mikael Frycklund, Örebros Daniel Muzito Bagenda och Djurgårdens Michael Haga stängs samtliga av efter förseelser i lördagens SHL-matcher. Frycklund fick matchstraff för en tackling i ryggen på Leksands Calle Själin och Muzito Bagenda straffades på samma sätt efter en tackling mot huvudet på Rögles Anton Bengtsson. Båda stängs av i fem matcher, och får böta 19 320 respektive 12 397 kronor.

Michael Hagas tackling mot huvudet på Oskarshamn Adam Jasnosik gav också matchstraff, men djurgårdaren klarar sig undan med tre matchers avstängning och 15 000 kronor i böter.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons