GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tränare avstängd för 64 fall av matchfixning

Tennis • Publicerad fredag 10:36

Den chilenske tennistränaren Sebastian Rivera, 36, har stängts av på livstid från sporten. Rivera har funnits skyldig för 64 fall av matchfixning.

Tennisens antikorruptionsorgan ITIA har aldrig tidigare hittat någon tränare eller spelare som har gjort sig skyldig till så många fall av matchfixning.

Rivera får även böta 250 000 dollar, motsvarande runt 2,8 miljoner kronor. Beslutet gör att han är permanent avstängd från att träna, spela eller gå som åskådare på tennisevenemang anordnade av tennisens styrande organ.

Rivera är en tidigare spelare och var som bäst på plats 705 på världsrankningen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.