TV: De var sist i mål – reste från Thailand med bommade tiden

Sport Artikeln publicerades
Indiern Surender Yadav var sist att få en officiell tid i Ironman Kalmar.
Indiern Surender Yadav var sist att få en officiell tid i Ironman Kalmar.

Indiern Surender Yadav blev siste triathleten att gå i mål och klara tidsgränsen på 16 timmar. I slutet av Heroes hour klev han över mållinjen på tiden 15.59,32.

Kalmar/Öland

TV: Så såg det ut när Surender Yadav gick i mål:

Efter honom kom ytterligare triathleter från kvällsmörkret in i strålkastarljuset på Stortorget, men de var för sena in för att få medalj och officiell tid.

 

TV: Hör thailändaren Chatchawal Sukpleum berätta om missen:

 

Här kan du se reprisen från hela loppet:

Vi kommer även att publicera många inslag på vår webb under söndagen, då vi är på plats för att prata med några av dem som redan nu bokar plats till Ironman Kalmar nästa år. Vi är även på plats på Kona Awards där biljetterna till Hawaii delas ut.

Senare kommer du även att kunna se reprisen från vår särskilda målgångskamera.

 

Sammanfattningar:

 

Läs mer om Ironman:

 

ALLT OM IRONMAN:

Vi har samlat all rapportering kring Ironman på vår specialsajt.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.