Röglespelaren om bortdömda målet: ”Helt sjukt”

ÄNGELHOLM Artikeln publicerades
Leon Bristedt och Tex Williamsson.
Leon Bristedt och Tex Williamsson.

Men en sjätte utespelare på isen och drygt en minut kvar av tredje perioden kvitterade Rögle mot IKO. Men Leon Bristedts mål dömdes bort.

– Helt sjukt att det inte blir mål, säger han till C More efter matchen.

Rögle skapade massivt tryck mot IKO-kassen i slutminuterna och det såg ut att ge resultat. Men efter lång videogranskning valde domarna att döma bort Leon Bristedts mål på grund av att IKO-målvakten Tex Williamsson stördes i sitt målområde.

IK Oskarshamn vann i stället matchen med 1–0.

Efter slutsignalen fick Leon Bristedt se situationen under C Mores intervju.

– Helt sjukt att det inte blir mål. I mina ögon är det mål alla dagar, kommenterar han och fortsätter:

– Det är kamp framför mål. Jag tycker det är väldigt svagt. Men jag hoppas att domarna kan regelboken, för jag verkar tydligen inte kunna den helt.

SE SITUATIONEN OCH INTERVJUN HÄR:

LÄS MER OM MATCHEN:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.