Annons

Premier League-klubbarna: Återinför tre byten

Fotboll • Publicerad 6 augusti 2020
Norwich gjorde ett kvadrupelt byte hemma mot West Ham i Premier League-matchen på Carrow Road i juli. Nästa säsong lär det inte vara möjligt. Arkivbild.
Norwich gjorde ett kvadrupelt byte hemma mot West Ham i Premier League-matchen på Carrow Road i juli. Nästa säsong lär det inte vara möjligt. Arkivbild.Foto: Tim Keeton/AP/TT

Premier League-klubbarna har röstat nej till förslaget att fortsätta med fem byten under nästa säsong som inleds om drygt en månad. Därmed återgår den engelska ligan till normala tre byten, enligt BBC.

Regeln om fem byten infördes i juni då den europeiska toppfotbollen återupptogs i coronapandemin. Huvudanledningen till att två ytterligare byten infördes var det täta matchandet för att slutföra säsongen.

Premier League startar igen den 12 september.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons