Annons

Ny smittspridning i Malmö – matcher flyttas

SHL • Publicerad 22 januari 2021
Malmös hemmamatcher i helgen mot Oskarshamn och Luleå flyttas på grund av ny smittspridning av coronaviruset i skåningarnas trupp. Arkivbild.
Malmös hemmamatcher i helgen mot Oskarshamn och Luleå flyttas på grund av ny smittspridning av coronaviruset i skåningarnas trupp. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

SHL-klubben Malmö får vänta med att dra i gång igen efter ett utbrott av covid-19. Tanken var att skåningarna skulle ha mött Oskarshamn och Luleå under lördagen respektive söndagen, men på grund av ytterligare smitta i truppen skjuts de två matcherna upp, skriver klubben i ett pressmeddelande.

"Det här känns riktigt tråkigt, men det är vad vi behöver göra i det här läget", säger sportchefen Patrik Sylvegård.

Malmö har inte spelat match sedan den 9 januari. Sedan tidigare har möten med Brynäs, Djurgården och Färjestad skjutits på framtiden.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons