GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny lång stöt av Fanny Roos

Friidrott • Publicerad 6 juni 2021
Fanny Roos fortsätter att rada upp bra resultat. Arkivbild.
Fanny Roos fortsätter att rada upp bra resultat. Arkivbild.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

För en vecka sedan blev det svenskt rekord. Formen håller i sig för Fanny Roos som stötte 18,82 i en kultävling i Södertälje.

Fanny Roos slog till med 18,82 redan i första stöten i tävlingen och noterades sedan även för 18,45 – men också fyra ogiltiga försök.

Resultatet räckte till seger i tävlingen.

I en tävling i Växjö för drygt en vecka sedan förbättrade Roos sitt eget svenska rekord på 19,06 två gånger samma dag när hon först stötte 19,16 och sedan 19,30.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer