Annons

Kort tid att tänka för Tankovic

På fredag går tidsfristen ut.
Längre än så väntar inte Hammarby på ett svar om framtiden från anfallaren Muamer "Mujo" Tankovic.
Klubben har gett 25-åringen ett kontraktsförslag.
Fotboll • Publicerad 29 juli 2020
Muamer Tankovic har till fredag på sig att ta ställning till Hammarbys kontraktserbjudande. Arkivbild.
Muamer Tankovic har till fredag på sig att ta ställning till Hammarbys kontraktserbjudande. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Tackar Tankovic ja är han tillgänglig för truppen till söndagens allsvenska bortamatch mot Helsingborg på Olympia. Ratar han budet har han spelat sin sista match – åtminstone för den här gången – i Hammarby i och med att det gällande kontraktet går ut på fredag.

– Det är så det ser ut. Jag och "Mujo" har en bra dialog och han har som sagt ett kontrakt på bordet som vi väntar svar på. Men samtidigt så är det ju uppenbart bara två dagar kvar av hans kontrakt och som det ser ut nu så är han inte tillgänglig för oss på söndag om ingenting nytt händer, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson till sajten Fotbolldirekt.

Annons

Tankovic har att ta ställning till två förslag från klubben han kom till sommaren 2017.

– Det är ett kontrakt av två olika sorter. Ett som är mer kortsiktigt men så finns även ett längre för honom att ta ställning till. Jag är ändå hoppfull. "Mujo" och jag har en bra relation. Han vet vilket värde jag och Hammarby sätter på honom, säger Jansson.

Tankovic har gjort 25 mål på 80 allsvenska matcher sedan han kom till Hammarby från AZ Alkmaar och har bara missat ett fåtal matcher.

Mot Örebro senast ställdes han utanför truppen på grund av ovissheten kring hans framtid i klubben.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons