Annons

KHL-landslag till Moskvaturneringen

Ishockey • Publicerad 27 november 2020
Magnus Pääjärvi och de andra KHL-svenskarna kommer förmodligen att få chansen i Tre Kronor i nästa landslagsturnering i Moskva. Arkivbild.
Magnus Pääjärvi och de andra KHL-svenskarna kommer förmodligen att få chansen i Tre Kronor i nästa landslagsturnering i Moskva. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Det blir förmodligen bara spelare från KHL när Tre Kronor spelar sin nästa turnering i Moskva.

– Vi tittar naturligtvis på den ligan eftersom turneringen går i Ryssland och har full koll på den. Vi har med oss att SHL pågår samtidigt, säger Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv till Radiosporten.

Annons

Över 30 svenska spelare återfinns i Rysslandsbaserade KHL. Det är oklart om Tre Kronor kan använda spelare från Schweiz på grund av coronarestriktioner.

I Karjalaturneringen i november använde Tre Kronor bara spelare från SHL och hockeyallsvenskan.

Channel One Cup spelas den 17-20 december i Ryssland och kommer likt Karjala att spelas i en bubbla. Sveriges trupp till turneringen presenteras den 7 december.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons