Annons

KFF-truppen: Spelarna som är tillgängliga mot Trelleborg

Sju raka försäsongsmatcher och Kalmar FF har ännu inte förlorat. Inför den åttonde matchen saknas flera tunga namn i matchtruppen. Så här är läget inför Trelleborgsmatchen på Gasten.
Kalmar • Publicerad 2 mars 2019
Måns Söderqvist, Kalmar FF, vilar från spel på söndagen.
Måns Söderqvist, Kalmar FF, vilar från spel på söndagen.Foto: Daniel Bogefors

Trelleborg leds av förre KFF-tränaren Peter Swärdh.

– Det är ett Trelleborg som har en mer uttalad långsiktig satsning tack vare kapitaltillskottet de har fått in. Man kan väl säga att det är en förening som är under förvandling och som håller på att byggas om för att vara med och utmana i toppen av Superettan och långsiktigt ta sig tillbaka till Allsvenskan, säger KFF-tränaren Magnus Pehrsson till Kalmar FF:s hemsida.

Annons

Följande matchtrupp togs ut efter lördagens träning: Lucas Hägg Johansson, Hampus Strömgren, Johan Stenmark, Emin Nouri, Chima Akas, Viktor Elm, Fidan Aliti, Piotr Johansson, Adam Hellborg, Henrik Löfkvist, Herman Hallberg, Isak Magnusson, Viktor Agardius, Nils Fröling, Romario, York Rafael, Papa Diouf, Alexander Ahl Holmström, Adrian Edqvist.

Läget på skadefronten, enligt Kalmar FF: Långtidsskador på Gbenga Arokoyo (hälsena), Filip Sachpekidis (baksida lår) och Olle Lindqvist (höft). Rafinha (ljumskproblem), Rasmus Elm (lårkaka), Mahmoud Eid (benhinnorna), Chidiebere Nwakali, Måns Söderqvist dras med enklare skador och känningar och vilar från söndagens match.

Per JakobssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons