Annons

KFF-podden: Blir Kalmar FF orättvist behandlade av de allsvenska domarna?

KFF-podden gräver först ner sig lite i det hål som var 0-4 mot serieledande Elfsborg inför en härlig storpublik i söndags.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Fotboll • Publicerad 11 juli 2023
KFF-podden med Mathias Lühr, Henrik Jensen, Jakob Kindberg och Rasmus Sjöstedt.
KFF-podden med Mathias Lühr, Henrik Jensen, Jakob Kindberg och Rasmus Sjöstedt.Foto: Montague

Vad gick snett? Varför skapar man inga målchanser alls? Hur påverkar det tuffa resultatet laget framåt? Och är det som tränaren Henrik Jensen säger, att de allsvenska domarna behandlar Kalmar FF en smula orättvist på sistone?

Sedan stänger vi den dörren och blickar fram mot nästa söndag, och mötet svårbedömda Hammarby på Tele2 arena.

Annons

Varför har KFF så svårt att prestera just på den planen, och vad ska man göra annorlunda den här gången för att lyckas vinna?

Medverkar gör utöver Henrik Jensen även målvakten Jakob Kindberg, som ju kommer få axla ansvaret längst bak mot Bajen då Ricardo Friedrich är avstängd efter sin utvisning mot Elfsborg.

Och med är som vanligt är Rasmus Sjöstedt, som väljer att ställa sig i skottlinjen snarare än att ducka.

Herman RydebergSkicka e-post
Mathias LührSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons