Isak målskytt igen – bjöd på klackspark

Fotboll • Publicerad 7 juli 2020
Alexander Isak nätade för andra matchen i rad. Arkivbild.
Alexander Isak nätade för andra matchen i rad. Arkivbild.Foto: Alvaro Barrientos/AP/TT

Alexander Isak har fått upp ångan igen. 20-åringen nätade för andra matchen i rad när han klackade in ledningsmålet borta mot Levante i den spanska ligafotbollen.

Tolv minuter in i matchen fick svensken ett inspel från Mikel Oyorzabal och satte 1–0 för sitt Real Sociedad, felvänd mot mål.

Målet var Isaks nionde i ligaspelet den här säsongen.

Levante kvitterade dock fyra minuter senare genom José Luis Morales och fler mål blev det inte i matchen.

I den 84:e minuten byttes Isak ut mot Willian José.

Senare på kvällen hemmabesegrade Sevilla Eibar med 1–0. Därmed befäster Sevilla sin fjärdeplats i ligan. För Real Sociedad innebar 1–1 att laget är kvar på sjunde plats, men nu nio poäng bakom Sevilla på Champions League-platsen.