Annons

TV: Hockeyonsdag – se både Kalmar HC och Nybro Vikings i repris

Kalmar HC, Nybro Vikings och de övriga lagen i Hockeyettan laddar för premiären i början av oktober. Ytterligare ett steg på vägen dit är onsdagens träningsmatcher som du kan se live här som inloggad prenumerant på Barometern-OT.
Kalmar län • Publicerad 21 september 2021 • Uppdaterad 22 september 2021

Barometern-OT satsar hårt på att ge dig som läsare så mycket livesänd sport vi bara kan, därför är vi både stolta och glada att kunna ge dig möjligheten att följa Kalmar HC:s och Nybo Vikings uppladdning inför seriespelet. Och att vi sänder både Kalmar HC och Nybro Vikings samma kväll är unikt – något som borgar för en riktig hockeykväll i våra digitala kanaler.

TV: Här ser du Kalmar HC–Karlskrona klockan 18.55:

TV: Här du Nybro Vikings–Vimmerby klockan 18.55:

När onsdagens två matcher är spelade kan du spana framåt och ringa in andra matcher och sändningar du är nyfiken på, för bara den här veckan rymmer inte mindre än ytterligare sex sändningar – kring allt från Kalmar FF och allsvenskan till lokalbollen längre ner i seriesystyemet. Extra glädjande är det att vi sänder både FBC Kalmarsunds damer och herrar på lördag och att vi har sändningar som berör lag i sex av våra tio kommuner i spridningsområdet.

Inte prenumerant?

Annons

Har du missat några sändningar som du skulle vilja se? Här hittar du våra repriser och höjdpunkter.

KALENDER: Häng med oss in i tv-hösten:

Här saknas innehåll

MISSA INTE:

Följer du något lokalt lag med extra stort intresse? Missa inte sportens specialsajter:

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons