Häng med på Fotbollsfrossa med Barometern – uppsnack för KFF och IFK

Förra året blev en succé. Nu följer Barometern upp med en ny Fotbollsfrossa från Guldfågeln Arena. Torsdagen 23 mars blir det tv-sänd helkväll med Kalmar FF och IFK Kalmar från Guldfågeln Arena.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Fotboll • Publicerad 10 mars 2023 • Uppdaterad 14 mars 2023
Det blir fotbollsfrossa på Guldfågeln arena torsdagen den 23 mars.
Det blir fotbollsfrossa på Guldfågeln arena torsdagen den 23 mars.Foto: Patric Söderström/TT

Snart börjar allsvenskan i fotboll för både damer och herrar –och Kalmar är en av städerna som har lag i båda serierna.

Torsdagen 23 mars bjuder Barometern in till Fotbollsfrossa på Guldfågeln Arena. Ett tv-sänt uppsnack – som också allmänheten är välkommen att bevittna på plats.

– Vi körde Fotbollsfrossa förra säsongen för första gången – vilket blev en fullträff på många sätt. Intresset och responsen var stort. Därför vill vi göra en sån här kväll igen när fotbollsintresset i regionen är fortsatt hett, säger Barometerns Jörgen Ström som kommer leda kvällen ihop med fotbollskrönikören Mathias Lühr.

Fakta

Fotbollsfrossa

Var: Loungen på Guldfågeln Arena.

När: Torsdag 23 mars klockan 19.00.

Evenemanget tv-sänds på Barometern.se för prenumeranter.

Biljetter: Kostar 150 kronor. Då ingår entre samt en öl och två matiga smörrebröd. Biljetterna köps i receptionen på Barometern eller genom Swish till 1235965116 (skriv KFF och ditt namn). Begränsat antal platser.

På scenen kommer såväl spelare som ledare och tränare från de båda allsvenska lagens att finnas. Vi kommer också bjuda på diverse överraskningar – och dessutom expertanalyser från landets ledande fotbollsjournalister som ger sin syn på lagen.

– Vi tror att det kommer att bli en trevlig kväll med mycket skratt men vi kommer också att ingående syna de båda lagen i sömmarna, säger Jörgen Ström.

Sändningen börjar 19.00 och håller på knappt två timmar. För de som vill vara på plats erbjuder vi mat, dryck och underhållning för endast 150 kronor.

– Det är ett bra tillfälle för supportrarna att träffa spelare och andra fotbollsintresserade och snacka upp säsongen. Men vi har ett begränsat antal platser eftersom det är tv-sändning så först till kvarn gäller, säger Jörgen Ström.

Barometern-OT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.