Annons

Gogol lämnar KHC: ”Inte hållit nivån”

Kontraktet går ut på onsdag.
Det blir ingen fortsättning.
– Han kommer att lämna oss, säger Roger Nyström.
Kalmar • Publicerad 8 oktober 2018
Curt Gogol lämnar Kalmar HC.Foto: David Winberg

Curt Gogol anslöt till Kalmar HC för en dryg månad sedan på ett tryoutkontrakt. Sedan dess har hans framtid varit oklar. Men nu står det klart att Gogol lämnar laget efter att hans kontrakt går ut på onsdag.

– Han kommer att lämna oss. Som det ser ut kommer han att välja spel i Norge, men helt ärligt har han inte hållit nivån som vi förväntade oss. Sedan var han inte nöjd med kontraktsförslaget och då väljer vi att inte gå vidare med honom, säger Kalmar HC:s sportchef, Roger Nyström.

Annons

Gogol noterades för fyra matcher, en assist och sex utvisningsminuter under sin tid i KHC.

Samtidigt är det fortfarande oklart vad som händer med forwarden Jani Nurkkala. Finländaren har inte funnits med i KHC:s laguppställning, men under söndagen spelade han med division 2-laget Ulricehamn, där han bokfördes för en assist i 6–1-förlusten mot Stenungsund.

– Det är en utlåning i två matcher, sedan får vi se om Ulricehamn vill ha honom. I så fall är det okej, säger Nyström.

Jesper HallbergSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons