Annons

ERBJUDANDE: Häng med när vi punktmarkerar IK Oskarshamn – 3 månader för 49 kronor

Längtan är över, hockeysäsongen är här och Oskarshamns-Tidningen gör sin tyngsta hockeysatsning någonsin. Nu dubblar vi bevakningen och ger dig mer av allt om IKO. Se till att du har stenkoll på senaste nytt – testa ett av våra förmånliga prenumerationsebjudanden.
Oskarshamn • Publicerad 16 september 2021 • Uppdaterad 20 september 2021
Oskarshamns-Tidningens Christian Gustafsson, Jesper Hallberg och Johnny Larsson ser fram emot en intensiv hockeysäsong och att ge alla läsare ännu mer om IKO.
Oskarshamns-Tidningens Christian Gustafsson, Jesper Hallberg och Johnny Larsson ser fram emot en intensiv hockeysäsong och att ge alla läsare ännu mer om IKO.

Nu tar OT ytterligare ett steg framåt i bevakningen av IK Oskarshamn.

Det blir liverapporteringar från alla matcher och fler träningar

Annons

Mer statistik!

Fler långa intervjuer!

Berättelserna du bara hittar i OT!

Dessutom får du inte missa podcasten ickedickedoa!

Om du inte prenumererar redan har du chansen att testa på nu:

Oskarshamns-Tidningens radarpar Jesper Hallberg och Christian Gustafsson om den kommande hockeysäsongen i OT:

– Jag vill fördjupa IKO-bevakningen. Göra långa intervjuer, djupdyka i statistik, ta oväntade grepp. Min ambition är också att hitta IKO-historierna vid sidan av det vanliga bruset, att berätta sådant som du bara hittar i OT, säger Jesper Hallberg.

Christian Gustafsson kommer att fortsätta att skriva krönikor om IKO och SHL flera gånger i veckan. Dels från matcher, dels om allt mellan himmel och jord i hockeyns värld.

– Jag skriver om laget och ligan ur mitt perspektiv. Det är inte alltid som man kanske förväntar sig att en hockeykrönika ska vara. Förra året skrev jag IKO-krönikor om allt från vikten av powerplay och avancerad corsi-statistik till surdegsbröd, säger Christian Gustafsson som vill bjuda både de kunniga hardcorefansen och de som inte alls är särskilt hockeyintresserade på underhållande läsning.

Dessutom kommer Oskarshamns-Tidningens Johnny Larsson att förstärka IKO-bevakningen.

Här saknas innehåll

Med Digital Plus får bland annat:

Annons

✓ Alla nyheter, krönikor och reportage på på barometern.se och ot.se.

✓ Våra nyhetsappar MinBarometern och MinOT där du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde och få uppdateringar med nyhetspushar direkt i mobilen.

✓ Dagliga nyhetsbrev som sammanfattar det viktigaste senaste dygnet.

✓ E-tidning – där du enkelt bläddrar och läser snyggt paketerat i en digital och interaktiv kopia av papperstidningen.

Med det kompletta paketet får du:

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons