unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Dackestjärnan i sorg: ”Är i chock”

Tomasz Jedrzejak, sittande i mitten, har hittats död i sitt hem. Nu sörjer en hel speedwayvärld den trefaldiga SM-guld-vinnaren.
Tomasz Jedrzejak, sittande i mitten, har hittats död i sitt hem. Nu sörjer en hel speedwayvärld den trefaldiga SM-guld-vinnaren.
Foto: Ted Karlsson / TT

Polske föraren Tomasz Jedrzejak har hittats död i sitt hem. 39-åringen har ett förflutet i Västervik, Lejonen och Vetlanda, och körde så sent om i fjol för Rospiggarna från Hallstavik.

Dackarnas Greg Hancock var lagkamrat med Jedrzejak och kände honom väl.

– Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är i chock och så ledsen över det som hänt. Jag såg Jedrzejak som en vän och mina tankar och mitt hjärta går till hans familj, säger Greg Hancock, lagkamrat med Jedrzejak i klubblaget Rzeszow i den polska andraligan, till Norrtelje Tidning.