Annons

Cornelia och Thea intervjuar Agardius: Vad äter man före en match?

När Barometern Cup rivstartade på fredagen tog Cornelia Danielsson och Thea Mörck chansen att testa på jobbet som sportreportrar.
Kalmar • Publicerad 29 december 2017

Varje dag under årets Barometern Cup gästas Barometerns monter i Kalmar Sportcenter av stjärnor från Kalmar FF och IFK Kalmar. På cupens första dag fanns IFK Kalmars Amanda Fredriksson och Viktor Agardius från Kalmar FF på plats.

Vi bad 11-åriga Cornelia Danielsson som spelar fotboll i IFK Kalmar och 13-åriga Thea Mörck från Hossmo BK om hjälp att intervjua Kalmar FF:s Viktor Agardius. Och de charmiga tjejerna tog sig an uppgiften som sportreportrar på ett självklart sätt. Viktor Agardius fick bland annat svara på frågan vad han stoppar i sig för mat före en match och vilka tips som är bra ifall man vill bli riktigt bra på fotboll.

Carin JanefridSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons