GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BMX-stjärna har lämnat sjukhuset efter OS-kraschen

Olympiskt • Publicerad 5 augusti 2021
Connor Fields tas om hand av sjukvårdspersonal efter kraschen.
Connor Fields tas om hand av sjukvårdspersonal efter kraschen.
Foto: Ben Curtis/AP/TT

Den amerikanska BMX-stjärnan Connor Fields har fått lämna sjukhuset i Tokyo efter kraschen i OS-semifinalen där han ådrog sig svåra huvudskador.

– Han kommer att flyga hem till vänner och familj i Henderson, Nevada, och starta rehabiliteringen, säger Jonathan Finnoff, chefsläkare för USA:s OS-trupp.

Strax efter det uttalandet skrev Fields själv i sociala medier: "Jag är tillbaka. "Ish". Kan bara stå upp i 5-10 minuter i taget men jobbar på det."

Den regerande OS-mästaren kraschade i semifinalen förra fredagen. Fields fördes till sjukhus där det konstaterades att han drabbats av en hjärnblödning.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.