Annons

Barometern-OT tv-sänder OAIK hela säsongen i Ettan södra

Seriepremiären närmar sig för ett ombyggt Oskarshamns AIK.
Nu är det klart att Barometern-OT tv-sänder OAIK:s samtliga matcher i Ettan södra 2023.
Fotboll • Publicerad 30 mars 2023
Säsongen 2023 kan du se Nicolas Dantas och hans Oskarshamns AIK:s samtliga matcher i Ettan södra på Barometern-OT.
Säsongen 2023 kan du se Nicolas Dantas och hans Oskarshamns AIK:s samtliga matcher i Ettan södra på Barometern-OT.Foto: Jesper Hallberg

– Det är positivt att ligan blir mer exponerad. Det har varit bra hittills och nu ser det ut att bli ännu bättre. Man är förväntansfull inför säsongen, säger Oskarshamns AIK:s ordförande Ted Svensson.

Barometern–OT har tidigare sänt Oskarshamns AIK:s seriematcher och senaste säsongerna direktrapporterat från varje match. Nu trappar vi upp bevakningen ytterligare ett snäpp.

Annons

Den här säsongen kan du, som prenumerant av något av paketen Digital Plus, Helg eller Komplett, se samtliga av OAIK:s matcher i Ettan södra.

Oskarshamns AIK har haft en hektisk vinter och renoverat stort i truppen med många nya spelare. Laget inleder serien på lördag 16.00 hemma mot tippade topplaget FC Trollhättan.

Barometern-OT:s sportchef Lasse Hansson:

– Nu öser vi på och kommer att visa mer direktsänd lokal fotboll än vad vi någonsin har varit i närheten av tidigare. Den här tv-rättigheten med Oskarshamns AIK:s alla matcher i Ettan Södra är spetsen på hela satsningen vi går in i, säger Hansson och fortsätter.

– Den här säsongen blir det också många sändningar både hemma och borta med våra förbundslag IFK Berga i tvåan och IFK Oskarshamn, Högsby, Lindsdal samt Färjestaden i trean. Dessutom kryddar vi hela tv-paketet med distriktsfotboll. Bara under vårmånaderna april och maj så direktsänder vi runt 50 matcher med våra lokala lag.

Viktig information

Barometern-OT:s tv-sändningar flyttar till Digital Plus

Från och med den 1 april kommer det krävas att du har något av paketen Digital Plus, Helg eller Komplett för att kunna se livesport på Barometern.se. Men du kommer i fortsättningen även kunna göra ett dygnsköp för 59 kronor.

Du som har Digital Bas, Barometern-OT:s billigaste paket, och vill se matcher behöver därför uppgradera ditt abonnemang. Här kan du läsa mer om Barometern-OT:s olika paket för prenumeranter. Och här kan du också chatta med vårt kundcenter om du har frågor eller vill ha hjälp. Vill du hellre ta det via telefon så når du vårt kundcenter på telefonnummer: 0480–591 00.

Barometern-OT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons