Sommarkväll i bilder

Nyheter • Publicerad 30 juni 2010
Foto: 
Födelsedagsbarnet och jag.
Födelsedagsbarnet och jag.Foto: 
Min äkta hälft och jag.
Min äkta hälft och jag.Foto: 

Okej, jag erkänner. Jag är lite trött idag. Allt slappande på kollo, grilla, dricka vin och umgås med familj och vänner tar på krafterna. Dessutom var mannen och jag så hurtiga att vi cyklade ut till Lindsdal där födelsedagsfestligheterna hölls. Då har man ju dagens träning avklarad. Vi körde på 25 minuter. Är det bra eller dåligt? Räkna med att jag hade min mormors gamla cykel utan växlar och därmed cyklade ca tre gånger så långt som min mountainbikeburna make.

Väl ute i suburbia bjöds det på en läskande sommardrink och grillat ute i gröngräset. Där satt vi tills myggorna jagade in oss. En lugn, skön kväll helt enkelt, där den svenska sommaren visade sig från sin bästa sida.

Nu ska jag åka till mamma Kicks-Karin och hämta doggen. Hon får sova borta när hennes föräldrar är ute och svirar. Bäst så.

Puss

Sofia Ekholm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.