Solsidan

Nyheter • Publicerad 22 mars 2010

Vädergudarna verkar vara på sitt bästa humör i Kalmar idag! Jag har haft en jätteskön morgon utan både karl och hund. Mannen åkte tidigt till jobbet och Daisy följde med mamma Kicks-Karin på sleep-over igår kväll. Visst, jag älskar och saknar dem men ränderna går aldrig ur en äkta eremit...

Jag har yogat och varit ute och gått och bara njutt! Tack vare mitt avslappnade sinne infann sig inspirationen och jag har nästan slutfört en krönika till. Det är bara att tacka och ta emot och skriva så att fingrarna blöder.

Förresten vill jag passa på att tacka för alla fina och snälla kommentarer jag fått efter min krönika i lördagens Barometern. Tack, ni är bäst!

Nu ska det ätas lite lunch; vegetariska vårrullar och wokade morötter och blomkål. Lite kaffe på det och jag är redo att ta mig an en arbetsdag på Aima!

Puss på er i solen!

Sofia Ekholm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.