Mirakel

Nyheter • Publicerad 29 juni 2010

Vår bil gick ju sönder häromdagen. Halvvägs ner till Stufvenäs stannade den. Motorn kokade. Detta var självklart ingen överraskning, vi visste att det skulle ske då kylaren läckt ett bra tag. Igår kväll skulle mannen få hjälp att bogsera bilen till verkstaden. Självklart gick bilen igång då han fyllt på med kylarvätska. Saken är den att det brukar rinna ut ganska snabbt. Det gjorde det inte. Han tog bilen ut till firman och kallade dit några människor som kan lite om bilar. De kollade allihop på bilen och kunde konstatera att det inte verkade vara någon läcka någonstans.

???

Vad är det som har hänt under de dagar då bilen stått död och parkerad på gården i väntan på midsommarhelgens slut?

Visst, jag har alltid velat bevittna ett mirakel men att det skulle gälla en trashig Volvo 850 som gått flera tusen mil för mycket trodde jag inte. Men, Guds vägar äro outgrundliga. Om man tror på det och honom, vill säga. Detta får en ju att undra, men inte fan vågar jag sätta mig i den bilen och åka till Skåne. Ain't gonna' happen.

Puss

Sofia Ekholm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.