Kvalitetstid och trekant

Nyheter • Publicerad 7 oktober 2010

Det blev en heldag på landet för min del igår. Jag målade alla väggarna i vardagsrummet, drack kaffe och åt kakor, lyssnade på vuxenradio (P4 Blekinge) och umgicks med farsgubben som kom ner på eftermiddagen och färdigströk taket. Det blev fint.

Kul att få lite kvalitetstid med pappa, det behöver vi. Vi pratade bland annat om förhållanden, jobb, färgnyanser, resor och ruttna väggar. Nej, jag har ingen rutten vägg men han hade en på sin kolonistuga. Den han har bredvid mamma Kicks-Karin alltså. Nu har ju moster Inger skaffat en vägg i vägg också. Trekant på kollo? Låter ungefär som "Utan trosor i Tyrolen". Bra film.

Dagen avslutades med en afterwork med mina Aima-kollgegor! Vi åt den inte så bukfyllande buffén på Pipes of Scotland och drack vin till. Jag tog rödtjut. Nu är det höst.

Idag när jag slog upp ögonen var det alldeles gult utomhus! Den som myntade uttrycket "gult är fult" hade nog aldrig sett ett så vackert ljus som det som låg över Kalmar imorse. Mannen hade redan hunnit tvätta fyra maskiner tvätt. Jag vaknade klockan sju. Det är en bra karl jag fått på kroken.

Puss

Sofia Ekholm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.