Full frontal

Nyheter • Publicerad 23 oktober 2010

Jag har varit ledig idag och haft en riktigt slappar-lördag. Det är skillnad att vara ledig en lördag och en dag i veckan. Det är liksom inte legitimt att ligga och slappa en tisdag. Inte i min värld. Inte på samma sätt.

Förutom att jag har tvättat fyra maskiner tvätt har jag hunnit med att uträtta några ärenden på stan. Systemet och apoteket. Vad mer kan man behöva?

Har också fortsatt kolla på Spartacus - Blood and Sand. Trots ett överflöd av snusk och blodiga stridsscener är mannen inte intresserad att följa serien. Jag trodde karlar gillade sådant. Själv kollar jag bara för att det involverar mina kära romare. Könsumgänget och svärden kan jag vara utan. En väldigt god vän till mig är däremot i eld och lågor över serien. Jag citerar nedan en bit ur ett mejl jag mottog häromdagen:

"...Så jävla bra serie. Vilka hunkar!! Man får se full frontal liksom!! Dingdong!"

En trevlig lördag önskar jag er!

Puss

Sofia Ekholm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.