All set for tonight

Nyheter • Publicerad 5 november 2010

Okidoki, nu har jag varit en sväng runt stan för att inhandla grejer till min alldeles egna girlsnight! Mannen jobbar och jag har själv planer på att ligga i soffan och äta sushi, sippa rosé och kolla in "Sex and the City 2" . Har inte sett den. Jag kommer att vara sol allena (förutom doggen Daisy då) och det ska bli sååå skönt!

Imorgon blir det till att vara social igen då mannen och jag ska till Harrys och bowla och käka middag (måste ju se till att stället inte konkar) med de här och den här med söta sambon Ida samt ett annat par som jag inte har en aning om vad de heter eller om de har en hemsida.

Och om ni undrar var min man är så har han ljudet på kvällens reaggesammankomst i Folkets Park då ingen mindre än Papa Dee kommer och tar ton! Undrar om han har någon slagdänga (moahaha) på lager! Det råder förresten totalt förbud mot blockljus i lokalen under hela kvällen.

Puss

Sofia Ekholm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.