The Haunted

Nyheter • Publicerad 10 november 2006

Det är ett nytt Haunted vi möter på The dead eye. De tokaggressiva raseriattackerna är borta och istället återfinns flertalet lugna partier och några ganska tempofattiga spår. De få låtar jag verkligen gillat med Haunted innan har varit feta trashsmockor i stil med 99 från det föregående alstret.

Nu finns det inget sådant kvar. Trots det är det svårt att ta på något som är direkt dåligt med den här skivan, det är bara

allmänt icke-medryckande och tråkigt.

Sångaren Peter Dolving visar upp flera nya sidor av sin röst och det är en imponerande bredd han har, men det fyller ingen som helst funktion. Dolving har gått igenom fruktansvärt mycket skit i sitt liv och det går verkligen igen i texterna. De är kolsvarta och välskrivna, men ärligt talat hade det gått lika bra att endast läsa texterna.

Lyssna också på: Bleeding trough - The truth, The Haunted - rEVOLVEr.

Mikael Rydholm
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.