GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Markus Berjlund/ Sånger för levande och döda

Lars Winnerbäck, Plura, David Urwitz, Richard Richardsson, Per Persson. Med många fler.
Nyheter • Publicerad 14 september 2012
Foto: 

Det är trångt på en relativt liten yta bland svenska rocktrubadurer men det finns alltid plats för en till.? Markus Berjlund släpper sin tredje platta och den här gången har han ögonen på sig på ett annat sätt än tidigare. Förra plattan "Hunden heter Happy" blev ett litet genombrott och här grubblar han över livet och döden. På ett vackert, ljust sätt. Han har vassa formuleringar som håller lyssnaren alert och en sång som "Palme död" får åtminstone mig att reagera . Låtmässigt finns det bättre plattor i genren men Markus Berjlund har hittat sin egen plats i trängseln.

DENNIS ANDERSSON

Dennis Andersson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.