Premiären avklarad, nu kör vi!

Nyheter • Publicerad 22 mars 2010

24 timmar efter vinsten och man känner sig fortfarande lika glad!! Vilken grym känsla det va igår att åka in på värmningen och se alla tillresta Oskarshamnare! Adrenalinet pumpade igång i hela kroppen. Jag tror det märktes ganska tydligt då vi gick stenhårt ut och lyckades göra mål i första bytet. Läs mer om matchen i min krönika i morgondagens OT.

Det blir mycket hockey dom här dagarna. Är det inte vi som spelar så är det nästan lika spännande matcher i sm slutspelet och kvalserien till Elitserien. Tur att även min sambo Emilie är hockeyintresserad för annars hade det nog varit lite tjurigt på hemmafronten.

Träningen idag bestod av lite enkel skridskoåkning, åka av sig gårdagens match och för att få igång kroppen till i morgon. Nu handlar allt om att vara i så bra form man bara kan! Det gäller att ha pigga ben och vara klar i huvudet.

Så vad tänker jag om matchen i morgon?

Jag tror matchbilden kommer bli lite annorlunda än mot Nybro. Kanske inte lika mycket fram och tillbaka utan mer avvaktande och strukturerat. Första målet kommer nog bli väldigt viktigt. Om man tittar på den gågna säsongen så står det ju 2-2 i matcher. En borta vinst och en hemma vinst. Med det i ryggen kan det ju gå precis hur som helst men jag känner att vi är j-vligt taggade och personligen hoppas jag på att göra mitt första mål i kvalserien! Såklart så kommer Sundsvall att komma oerhört taggade dom med, men i morgon så är det vi som kommer att ha publiken med oss och det är alltid en starkt bidragande faktor!

Vi ses i hallen! Kom tidigt! Nu j-vlar ska pucken in!!!

/ Della

Johan Sjödell-Wiklander
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.