Sluta klaga på kungahuset, Rydström!

Henrik Rydström, ondgör sig ofta över kungahuset och dess privilegier, vara eller inte vara.
Nyheter • Publicerad 2 januari 2013

Nu har vi det statskick vi har och de är bra representanter för vårt land, både inom och utom landet, tycker jag.

Jag kan dock inte låta bli att dra små paralleller med Henrik Rydström själv.

Som fotbollsspelare i Kalmar FF, har du en bra mycket högre lön, än vad Svensson i allmänhet har. Du bor i ett område där inte någon låginkomsttagare platsar. Jag vet, Du är upptagen varje helg under säsongen, Du får offra högtider med familjen för Ditt spel och engagemang. Men Du har nog också mera fritid än vad gemene man har.

Det finns många yrkeskategorier, som får vårt samhälle att fungera, som har liknande arbetstider och förhållanden, men skillnaden är, till en ringa penning. En liten parallell bara.

Vem avlönar Dig? Jo det är sponsorer, vi som sitter på läktaren och fotbollförbundet (skattepengar).

Likheten med kungahuset finns, Du Henrik är också en god representant för Kalmar FF och en god förebild för många ungdomar, det ska ingen ta ifrån Dig, inte heller jag.

Men sluta klaga på kungahuset och dess privilegier. Det finns många likheter i Ditt eget liv. Dock är Du inte född till fotbollsspelare.

Gott Nytt Bättre 2013 Henrik, önskar en som alltid sitter på läktaren.

"Årskort Guldfågeln"

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.