Slarvigt vägarbete

Sommaren 2011 fick vi i Lindsdal nyasfalterat från Förlösavägen fram till Nils Holgerssons väg. Den hade då varit spårig och i dåligt skick.
Nyheter • Publicerad 24 juli 2012

Men glädjen varade inte länge. Efter vintern var vägen i dåligt skick igen. Man borde kunna kräva att en nybelagd väg ska hålla minst fem-sex år. Nu har den hjälpligt reparerats två gånger i sommar men är redan nu spårig och har tre gupp i vägen. Jag tycker Kalmar kommun måste ha högre krav på det företag som asfalterat vägen och som inte höll mer än sex-sju månader efter nyanläggning.

Anlita gärna det bolag som skötte vägarna tidigare framför det som tog över. Det är ju våra skattepengar som slösas bort på dåligt utförliga jobb. Hela Norra vägen från Erik Dahlbergs väg ut till Lindsdal är i mycket dåligt skick. Se till att den blir åtgärdad men på ett riktigt sätt. Lite snöpengar måste ni väl ha sparat från vintern.

Björn Johansson

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.