Skottning ger motion och frisk luft

Hur kan en del vara lika förvånade varje år när snön kommer och dessutom ska klaga på den?
Nyheter • Publicerad 30 november 2010

Visst det är jobbigt att skotta, men man får både motion och frisk luft vilket man inte får på ett gym. Inte frisk luft iallafall.

Jag är visserligen "bara" 25 år men älskar snön lika mycket detta år som förra trots jag har två små barn och heltidsstudier att sköta. Står hellre och skottar varje dag efter 17 när vi kommer hem än har en slaskvinter där man inte ens kan tänka tanken att åka pulka, göra snöänglar, lyktor, snögrottor, åka skidor, och så vidare.

Dessutom blir det faktiskt ljusare och trevligare med snö ute.

Tänk er själva om ni skulle ha vuxit upp utan snö, hur mycket ni inte skulle ha kunnat göra (man har ju hört en del historier från de äldre).

Nä, jag ser det bara positivt på snön och hoppas fler gör det också, även om det är problem att ta sig fram för en del och det tar emot att skotta.

Trevlig vinter på er!

Charlie Asklund

Orrefors

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.