Petersson och Persson handlar arrogant

Johan Persson och Malin Petersson, jag har med bitter smak läst ert öppna brev till Barometern och kan bara konstatera att det är skrivet med en ordbok som heter Maktens arrogans.
Nyheter • Publicerad 3 juli 2012
Foto: Mats Holmertz

För att minimalisera det från er sida inträffade så förvränger och tillskriver ni en hedervärd skribent något som ej är sant.

Jag kan bara inte fatta att ni inte innan det så kallade tillkännagivandet hade gjort klart, dels mellan er inbördes och dels i respektive parti vilka politiska roller ni framledes skulle spela.

Det framstår för mig klart att ni på så sätt diskvalificerat er för vidare politiskt arbete, och därmed förbrukat allt av förtroende ni kan ha arbetat upp i de positioner ni innehar.

Maktens arrogans framgår med klar tydlighet genom att ni efter ert tillkännagivande ger er av på denna, skattefinansierade, resa till Tyskland vilken ni med ett uns av självrespekt borde ha överlåtit till annan personal.

En time-out är det minsta som borde förväntats av personer i er ställning. Då du Persson för tillfället, efter detroniseringen av Juholt, varit den ledande socialdemokraten i min och många andras sjumilaskog så berör detta även oss som inte bor i din kommun, då denna har residensstatus.

Per-Ola Nilsson , Byhåla, Öland

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.