Oro när spelare ratar FF:s bud

Emin Nouri ratade Kalmar FF:s bud. Något som gav reaktioner på Barometern.se:
Nyheter • Publicerad 28 oktober 2011

Abbe79:

Det är oroväckande. Om nu Mattias är på väg till Holland så är Emin oerhört viktig. Men en annan vinkling på denna artikel är hur ska Kalmar kunna konkurrera med de sign-on bonusar och löner som IFK och Elfsborg nu slantar upp.

tft8030

Frågan är om KFF egentligen har råd men väljer att snåla? Det känns som att man snålar in på helt fel saker. Kanske borde man se över sin övriga organisation och istället satsa på det som vi i publiken vill se när vi gå till matcherna, dvs bra spelare!

Matsalex:

Det handlar väl framför allt om det stora fiaskot att ha så många spelare med utgående kontrakt.

Om de ska lämna ska de säljas, inte gå som Bosman.

Hitta först och främst en professionell sportchef som vet vad jobbet innebär!

Stefan:

Diouf, Gutu och Solheim in. Känns som högriskare som vanligt. Högriskare måste blandas med säkra och etablerade kort, in med Viktor Elm, Anel Raskaj, David Elm och någon till. Vi måste börja få betalt för spelare som lämnar, vi kryddar ju allsvenskan gratis! Jag tror att Sobralense är största tappet (och Mattias Johansson om han lämnar). Tobias Eriksson är bra men passar inte riktigt in i KFF: s sätt att spela.

Jörgen Calmhede:

Hitta en ny sportchef så vi får en spelartrupp nästa år!

Jonatan Bergöö
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.