Nu får det väl vara nog

Replik till artikeln om ny restaurang i Barometern den 12 juli.
Nyheter • Publicerad 25 juli 2012

Läser i Barometern att det skall byggas ytterligare en restaurang i Borgholm och den skall få tillstånd att byggas i Socitetsparken.

Denna restaurang skall vara öppen året om och dessutom skall ägaren till detta slippa betala arrende till 2025. Hur går det för Harrys och Vilmas, skall ni i kommunstyrelsen se till att någon av dem skall slå igen för gott!

Lisbeth Lennartsson säger att nöjeslivet för de äldre skall tillgodoses, men titta i dag på kvällarna, hur mycket folk är det ute på Borgholms gator kvällstid?

Inte många, de krogar som redan finns räcker gott och väl. Sen säger Lisbeth att det blir en golfbana av hög standard, räknar hon att den som är nu med plastgräs är av hög standard?

Borgholmsbor, skall denna vackra park förstöras av detta bygge? Tänk hur parken såg ut med den gamla golfbanan som var över nästan hela parken, det var en hög standard. Gör er röst hörd, ingen ny restaurang i vår vackra Socitetspark.

Katarina Sjöholm

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.