Annons

Låt de som tävlar vara i centrum

Här kommer en brasklapp i den så kallade elfte timmen!
Se gärna till att de tävlande behålls i fokus under hela triathlontävlingen.
Nyheter • Publicerad 5 september 2014

Här kommer en brasklapp i den så kallade elfte timmen!

Se gärna till att de tävlande behålls i fokus under hela triathlontävlingen. Under förra året gick det bra att hålla reda på inbördes ordning av de tävlande fram till den avslutande löpningen. Sedan uppstod ett mer eller mindre kaos om man satt på läktaren på Stortorget och försökte få en uppfattning om det inbördes läget hos de tävlande.

Annons

Nummerlappar satt både härs och tvärs, både till vänster och höger och långt ner så att även avskärmningar blev ett hinder för att uppfatta vilket numer de hade.

Nu blev det i stället en alltför skrikande sydafrikan som nästan tog all uppmärksamhet åt sig. Låt för Guds skull de tävlande bli i centrum även på slutet när de har kämpat så länge.

Kan det inte ordnas med nummerlappar som träs över huvudet med en nummerlapp fram och en bak på ryggen så högt upp som möjligt.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons