Konstig prioritering av Linnéuniversitetet

Som student på Linnéuniversitetet i Kalmar kan jag inte annat än att hålla med Tomas Arvidsson i hans debattinlägg den 7 juni, gällande att kvaliteten på utbildningarna måste gå före lokaler och nybyggnationer på Linnéuniversitetet.
Nyheter • Publicerad 14 juni 2012

Jag och många studenter med mig, från ett antal institutioner ser inga bekymmer med lokalerna på Linnuniversitetet och är väldigt nöjda med lokalsituationen. Vi studenter har fräscha lokaler med närhet till stan samt allt man kan önska sig i form av datorer, grupprum, ett bra bibliotek och dylikt. Som student upplever jag en stor frustration hos många studenter över den konstiga prioriteringen av nya lokaler för Linnéuniversitetet, när resurser borde läggas på utbildning och lärande.

Höj kvaliteten på utbildningarna, inte den redan höga lokalstandarden. För precis som Arvidsson menar är idén med Linnéuniversitetet fantastisk, bara inte idén med nybyggnationer.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.