Chauffören hittade inte till Lindsdals centrum

Jag har åkt med KLT i många år, men nu börjar de gå för långt.
Nyheter • Publicerad 26 oktober 2010

Jag bor i Läckeby så det går inte många bussar om dagarna. Det började i somras med att de ändrade nästan alla tider från Läckeby till Kalmar C. Så man måste verkligen hålla koll på tiderna så man inte missar bussen för då har man ingen chans att hinna till jobb/skola.

Jag har en buss så att jag precis hinner till jobbet i Lindsdal. Men i dag svängde inte bussen in mot Lindsdal utan fortsatte in mot Kalmar. Jag gick fram till chauffören och frågade om han inte kört fel. Han tittade på mig med ett stort frågetecken. Då sa han att han inte fått uppgifter om vilken väg han skulle ta?!

Sedan sa jag att det finns en väg som man kan svänga in på så att man kommer till Lindsdals centrum. Precis när jag var på väg att gå och sätta mig på min plats så ropar han på mig. "Jag vet inte var Lindsdals centrum ligger, du får sätta dig här fram och visa!"

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Blev arg och höll på att börja skratta med. Ska vi passagerare visa vägen för chafförerna?

Nim

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.