Bra av idrottslärarna på Östra Funkaboskolan

En stor eloge till idrottslärarna på Östra Funkaboskolan, Johan Johnsson och Anders Kleivard, som engagerar sig för sina elever på ett fantastiskt sätt.
Nyheter • Publicerad 12 juni 2012

De ansökte om 200 000 kronor till en materialpool för att alla våra barn ska kunna få friluftsliv inom idrottsämnet, allt enligt nya läroplanen.

De får nej av Mats Linde då han anser att det inte uppfyller kriteriet för pengarna: Tre miljoner till förbättringsarbeten inom kommunen. En redovisning vad de tre miljonerna gått till som anses bättre än den här ansökan vore intressant att se Mats Linde.

Våra barn är vår framtid och det här är ett förslag kommunen borde vara glad och stolt över att få tillsätta pengar till. Även kommunala skolor har barn som har rätt till innehållet i nya läroplanen.

Hoppas ni kämpar vidare för våra barn Johan och Anders. All heder åt er!

Cecilia

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.