Till dig som körde på min katt

Vem är du som på torsdagskvällen den 29 september på Norra Tångvägen 17 i Torsås körde på min vackra, kloka katt Findus, som därför bara blev 2 år?
Nyheter • Publicerad 12 oktober 2010

Du kunde åtminstone ha bemödat dig att kontrollera att han var död och lagt honom åt sidan, för att inte bli påkörd av någon annan fartdåre. Det är dessutom lag på att kontrollera att djuret är dött och inte bara skadat. Om det senare är fallet måste detta omedelbart rapporteras till polisen.

Du kan hädanefter tänka på att sakta ner farten utmed denna vägsträcka, som är kantad av hus med både människor och djur som rör sig på vägen. Jag kommer själv att verka för en hastighetsbegränsning utmed denna vägsträcka, där så många djur fått släppa livet till på grund av sådana som dig.

Liselott Skärbo

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.