Läsarnas bilder vecka 25

Varje vecka utser vi den bästa läsarbilden. Här är de inskickade bilderna från vecka 25.
Nyheter • Publicerad 21 juni 2010
bild 1/19
Malmfjärden en sen majkväll, skriver Tobias Sjöstedt i Kalmar.
I Nybro kan man bo i trevånings hyreshus och ändå ha naturen inpå knuten, skriver Eva Ericsson i Nybro.
Vilken fantastisk detaljrikedom, synd bara att blomningen inte varar så länge, skriver Görel Marne i Påryd.
Som kameran såg det igår, en otroligt färgstark regnbåge i Bidalite, skriver Solveig Silverin i Torsås.
Tycker att denna bild från förskolan Ögonstenens midsommarfirande i Norrliden i Kalmar är helt underbar. Spelande personal som bjuder på sig själva, skriver Magnus Ekstrand.
Jag heter Linnea och jag är uppväxt på Öland men bor numera i Malmö. Denna vecka är jag hemma hos föräldrarna i Algutsrum för att fira midsommar och passar på att föreviga solnedgången över vår trädgård. Det är min favoritplats på jorden som alltid kommer vara hemma för mig, skriver Linnea Grönqvist.
Härligt när höet är slaget, skriver Gullabo-läsaren.
Pelargon med regnstänk, skriver Björn Sandström i Algutsrum.
Eriksöre på Öland välkomnar med detta vackra arrangagemang när man svängt av från kustvägen, skriver S-O Mäki.
Här kommer en bild från min väns veranda, hon bor i Kalmar. Hon har ögon både för färg och blommor. Vackert som ett vykort, eller hur, skriver Ulla Bertsund.
Svan med ungar vid Systraströmmen i Kalmar den 17 juni, skriver Inga-Karin Lundblad i Kalmar.
Efter en varm och svettig dag på jobbet ville jag finna en lugn och vacker plats att vila ut på. Tog min cykel och hamnade på Snäckstrand i Färjestaden, skriver Lisbeth Marcusson i Färjestaden.
Min söta systerdotter Nemi 2,5 år med hästen Gneisti. Kärlek vid första ögonkastet, skriver Jennie Cangemark i Trekanten.
Vår dotter kommer hem från Karibien och berättar om alla ormar i sin trädgård. Vi har ju som tur är inte dessa problem här säger vi och då händer detta. Vi har haft samma bostad i över 33 år , men aldrig sett en orm i vår trädgård. Det var våran katt Ester som blev orolig och vi förstod snart varför. Det var svårt att visa på bilden att det är en snok eftersom den låg mellan en hög häck och en buske. Nu har vi flyttat den till åkanten, skriver Eivor och Stellan i Ljungbyholm.
Så här vacker framträder Målilla kyrka i skenet av de sista solstrålarna klockan 21.25 på midsommardagen, skiver Ulla Pettersson, Målilla.
Det mås i sommarvärmen, skriver Mikael Fhager i Karlshamn.
Tidigt på midsommaraftons morgon i Nybro, skriver Mia Selander i Nybro.
En förvuxen gräsmatta har också vackra blomster i midsommartid, skriver Karl-Olof Olsson i Påryd.
På midsommarafton hittade vi den här papegojan i skogen nära Slättingebygd. Den var tyvärr död men eventuell ägare kanske vill veta vad som hänt den, skriver Irma Ericson i Nybro.
Malmfjärden en sen majkväll, skriver Tobias Sjöstedt i Kalmar.
I Nybro kan man bo i trevånings hyreshus och ändå ha naturen inpå knuten, skriver Eva Ericsson i Nybro.
Per Jakobsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.