Har KSRR blivit vad politikerna ville?

Nyheter • Publicerad 12 mars 2010

KSRR

Nybro kommun har gått i borgen för Kalmarsundsregionens renhållare, KSRR, med 28 miljoner kronor. Vad har vi fått för dessa pengar? Jo, de fem återvinningscentralerna i Alsterbro, Bäckebo, Målerås, Orrefors och Örsjö försvinner. Dessutom ska, eller är redan, återvinningsstationerna i Flerohopp, Flygsfors och Gullaskruv borta. Följden har blivit att man nu struntar i sortering och slänger allt i soptunnan. Var det verkligen meningen med den stora miljösatsningen?

Det vore intressant att höra vad våra Nybropolitiker som sitter i styrelsen och i förbundsfullmäktige för KSRR säger om detta. Tycker ni att beslutet som ni har varit med om att fatta blivit som ni tänkt er? Om inte, tänker ni göra något åt det? Har ni deltagit i alla viktiga sammanträden? Har ni lyssnat tillräckligt på vad gemene man egentligen tycker? Jag skulle vara mycket tacksam för ett svar utan undanflykter

Martin

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.