Fp är det mest aktiva partiet

Nyheter • Publicerad 1 mars 2010

Replik

Svar på Fredrik Perssons insändare i Barometern den 26/2.

Att Fredrik, som arbetar på heltid med kommunpolitik, har missat alla våra förslag, säger mer om hur den tiden använts, än hur vi i Folkpartiet liberalerna arbetar. Ivern att sätta en bild av mig och Folkpartiet liberalerna går ut på att Socialdemokraterna planterar sin sanning tillräckligt ofta. Vi har vid flera tillfällen under både förra och nuvarande mandatperiod klassats som det mest aktiva partiet i kommunfullmäktigedebatten.

Folkpartiet liberalerna har i alla budgetar valt att prioritera skola och omsorg med mer resurser än S. Det stora överskott Fredrik beskriver beror på en förhastad skattehöjning.

Från första dagen med ny Alliansregering har de rödgröna klagat och ropat efter extra statsbidrag. Istället har kommunen fått miljoner i minskade kostnader varje år! Alla arbetare i landet har tack vare Alliansens jobbskatteavdrag fått mera kvar av sin inkomst. Företag har på grund av den ökade köpkraften hos dessa hushåll, klarat krisen. Det i sin tur ger intäkter till den gemensamma välfärden. Svarta jobb har blivit vita. Kalmar har fantastiska förutsättningar som jag vill ska tas tillvara på ett bättre sätt än i dag! Får jag förtroendet, kommer jag att kämpa för det!

Inger Hilmansson

Folkpartiet liberalerna

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.