Aldrig rätt att stänga ute någon

Nyheter • Publicerad 29 mars 2010

Replik

Replik på insändaren Hur tänkte ni där, stolta FIBK-are? den 24/3. Att stänga ute någon är aldrig rätt, men att vissa får spela någon match mindre än andra när man klockar med tidtagarur är fullt normalt och förekommer i de flesta klubbar. Får man sitta lite mer på bänken, då är det bara att kämpa desto hårdare för att bli bättre. Är man inte villig att göra det, då kommer man ändå inte utvecklas någonting. Dessutom (om jag inte minns helt fel) har tränarna klart och tydligt deklarerat att de som har högst träningsnärvaro får spela mest, och att de för statistik över det.

Att föra en diskussion om föreningens policy verkar klokt, då den verkar kunna tolkas på olika sätt. Men folk utifrån kan få fel uppfattning om föreningen när de följer denna debatt, detta är något som händer i varje klubb (i alla fall enligt mina erfarenheter). Och att Stolt Färjestaden-bo skriver en utförlig insändare utan att veta bakgrunden till diskussionen och utan att själv ha en inblick om hur föreningen egentligen agerat kring detta fall är sorgligt.

Bananen från Kalmar

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.