Fredagsmys en onsdag

Nyheter • Publicerad 10 januari 2013

Hej och god fortsättning på ett härligt nytt år.

Ja, kära vänner, igår så var det ”fredagsmys” för mig och Johnny på gymmet Actic med José!

José vår egna Personliga tränare.

Ett helt underbart pass.

Ingen träningsvärk och pigga i kropparna som vältränade elitidrottare vi är.

ELLER HUR?

Allt började med att vi fick lite skäll för att vi inte värmde upp som vi blivit tillsagda men han mjuknade vår underbara PT.

Precis som i reklamen på tv stod José med sina stora biceps och körde ”PT, PT, PT, PT” och musklerna bara guppade upp och ner.

Jag tror både att jag och Johnny tänkte "åhh vilka muskler han har vår käre PT".

Sen var det då dags att komma igång med träningen. Nu ska vi köra bål och armar ett par veckor framöver, och för er som undrar, NEJ vi springer knappt inget ännu.

Maskinen vi började på igår har jag nu mer döpt till FREDAGSMYSMASKINEN. Vi hade en förhoppning att vi skulle hänga vid maskinen och äta en massa chips och dipp. Tänkte Johnny och jag skulle få dela på en Big Bag Chipspåse, 400-500 gram.

200 gram är ju en så kallad skillsmässopåse eftersom det ej skulle räcka till oss båda och jag tror vi skulle lämna maskinen som ovänner.

Men tji fick vi. Denna maskin är något i hästväg.

Vi ska inte äta chips och dipp utan vi skulle träna CHINS och DIP.

Med glädje körde vi på med vår PT vid sidan som peppade oss till att orka ännu mer.

Och jag tror att både Johnny och jag kommer kunna hänga vid Havslätt som badhunkar i sommar med en morot och vitamindryck i handen. Idag torsdag är nog ingen av oss sugna på att gå till gymmet?

Tack o hej leverpastej!

PS. I helgen blir det ett mördarpass på lördag och efter det ”FUSK MED STIL” som käre PT:n säger

///Cristoffer Lundberg

Johnny Larsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.