"Pecka" gör skrällcomeback

Peter Törnström gör överraskande comeback.
– Jag vill hjälpa Oskarshamns AIK upp i division 2, säger han.
Nyheter • Publicerad 2 juni 2010
Peter Törnström är tillbaka i Oskarshamns AIK.
Peter Törnström är tillbaka i Oskarshamns AIK.Foto: Daniel Svensson

Törnström la skorna på hyllan efter förra säsongen, mycket på grund av tidsbrist.

– Nu finns tiden och möjligheten och suget har kommit tillbaka. Jag har hela tiden hållit kontakten med OAIK-ledningen och även pratat en hel del med Janne Stahre, säger Törnström.

Han har hållit i gång på egen hand och känner sig, som han själv säger, ”i kanonform”. Trots det räknar han inte med att spela förrän till hösten.

– Det är ju bara fyra matcher kvar av vårsäsongen, tror jag, och så bra som de spelar just nu behövs det egentligen inga nya spelare.

Är det en långsiktig satsning, eller bara för säsongen?

– Det är en halvårssatsning i första hand. Jag kommer in för att hjälpa OAIK upp i tvåan, det är i år det ska ske. Sedan tror jag klubben vill stärka upp lite om Tim Johansson skulle försvinna i sommar. Med mig vet de vad de får, jag behöver ingen längre inskolning, säger Peter Törnström.

Christian Gustafsson
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.