OAIK tappade poäng på tilläggstid

OAIK såg ut att gå mot seger. Men det blev bara en pinne.
– Det känns skitjobbigt, säger tränaren Ola Petersson.
Nyheter • Publicerad 15 juni 2013
Det blev deppigt för OAIK. Hässleholm kvitterade på tilläggstid. Tvåmålsskytten Emil Dolk, och Eric Persson kan bara se på.
Det blev deppigt för OAIK. Hässleholm kvitterade på tilläggstid. Tvåmålsskytten Emil Dolk, och Eric Persson kan bara se på.Foto: Per Hammenvik

Det såg ut att bli en härlig fotbollsfest på Arena Oskarshamn med strålande sol, och två tidigare OAIK-mål. Och det såg ut att bli en välbehövlig trepoängare då OAIK ledde med 3-1 fram till den 86:e matchminuten. Då reducerade Hässleholm, för att i den 93:e kvittera till 3-3.

– Det finns inte så mycket att säga, säger tränaren Ola Petersson, som i samband med en straffsituation tidigt i andra halvlek blev utvisad.

– Det är inget att diskutera, det är solklart, säger han om situationen där Joakim Lengyel kom fri och blev nedriven.

– Vi ska dessutom ha en frispark innan 3-2 när de spelar hem till målvakten och han plockar upp den. Men det är inget att skylla på, vi ska klara att hålla undan när vi leder med 3-1.

Läs matchrapporteringen i sin helhet här.

Oskarshamns AIK-Hässleholm

Målskyttar OAIK: Emil Dolk 2, Joakim Lengyel.

Erik Lindrén
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.