Tävling ska stärka ekonomin för Latitud

Nu satsar Brädholmen Event på nästa års Latitud med en lagbildande tävling, främst för företag, för att stärka ekonomin inför det stora sommarfesten.
Oskarshamn • Publicerad 2 oktober 2010
Claes Häll och Eva Hjälmered hoppas på stort deltagande från inte minst företag för att få en sund ekonomi inför nästa års Latitud.
Claes Häll och Eva Hjälmered hoppas på stort deltagande från inte minst företag för att få en sund ekonomi inför nästa års Latitud.Foto: Per Hammenvik

Tävlingen har döpts till Oskarshamnskoden och syftet är att ”svetsa samman” personal på exempelvis ett företag.

– Men även andra lag är välkomna, säger Eva Hjälmered och Claes Häll i Brädholmen Event.

Den 6 november är det dags med samling på HotellEtt, men redan har fem företag anmält lag. Tävlingen går ut på att lösa 35 praktiska och teoretiska uppgifter, exempelvis att skicka en ung kille eller tjej att uppvakta en jämnårig på födelsedagen någonstans i kommunen.

– Det gäller att prioritera bland uppgifterna för ingen kommer att hinna med alla, förklarar Claes Häll.

Priserna går inte av för hackor, första pris är en helkväll på Big Bang för 16 personer, andra pris en helkväll på HotellEtt för 10 personer och tredje pris tio biljetter till Latitud.

Men så är anmälningsavgiften på 6 500 kronor och sista anmälningsdag är den 23 oktober.

Magnus Ihse
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.